Zo is het allemaal begonnen …

Deli Lama is sinds kort de trotse bezitter van zijn eigen foodtruck! In onze truck verkopen wij Aziatisch geïnspireerde broodjes, salades en snacks. Het eten is geïnspireerd door mijn leven in Indonesië en mijn reizen door Azië. Aan de hand van smaakervaringen en kookcursussen tijdens mijn leven daar ben ik gekomen tot een verzameling van heerlijke recepten!

Het is onze missie om lekker eten te bieden met authentieke smaken. Ook vinden wij het erg belangrijk om eerlijke producten te gebruiken en dat wij, maar ook de klant, inzicht heeft in wat er in het eten zit en waar dat vandaan komt. Al ons vlees is biologisch en afkomstig uit eigen land. Daarnaast kopen wij waar mogelijk ook alle overige ingrediënten biologisch en Fair Trade in. Deli Lama gebruikt geen ‘kant-en-klaar’ producten en maakt alle marinades, kruidenmengsels en dressings zelf, hierdoor zitten er geen onnodige conserveringsmiddelen en smaakstoffen in ons eten.

Naast markten en festivals verzorgen wij ook graag de catering wanneer jij zelf iets te vieren hebt! Samen met ons kan je je eigen menu samenstellen en kunnen wij met of zonder truck jouw feest voorzien van heerlijk eten!